Beste cricketers,
In de afgelopen maanden heb ik met plezier (en volharding, met deze temperaturen) gewerkt aan de stellingkasten voor de tassen in de opslag. Het is door onvoorziene omstandigheden trager verlopen dan gepland. In ieder geval is er voor iedereen nu de mogelijkheid om de tas voorlopig kosteloos in de opslag achter te laten*. In een later stadium volgen scheidingswanden en deuren zodat het lockers worden.
In het bijzonder wil ik Ravi Alphonse bedanken voor het laten maken en zijn donatie aan de club van de metalen delen van de kasten!
Ulrich Oron, Voorzitter SV Kampong Cricket

Bag shelves in storage
Dear cricketers,
In the past few months I have worked with pleasure (and perseverance, with these temperatures) on shelving for the cricket bags in the storage. Unforeseen circumstances have caused delay, unfortunately. Anyway, now everyone has the possibility to leave their bag in storage free of charge for now*.
At a later stage, partition walls and doors will follow, so that they become lockers.
In particular, I want to thank Ravi Alphonse for making and donating to the club the metal parts of the cabinets!

Ulrich Oron, Chairman SV Kampong Cricket

* Op eigen risico, het bestuur is niet aansprakelijk voor verlies/diefstal van eigendommen
* At your own risk, the board is not liable for loss / theft of property