SV Kampong CC

Speciale actie voor KNCB-leden

Al sinds lange tijd is BedrijfsFitnessOnline een partner van de KNCB. Leden van de nationale selecties kunnen al langere tijd gebruik maken van deze fitnessregeling, waarmee ze tegen korting hun sportprogramma’s kunnen afwerken.

 Vanaf heden kunnen alle leden van de cricketbond gebruik maken van het BedrijfsFitnessOnline aanbod. Dit betekent dat leden met korting kunnen sporten op locaties door héél Nederland, dus ook in de buurt van alle cricketverenigingen. De sportlocaties zijn uiteenlopend in prijsklasse, voorzieningen en sportactiviteiten. Naast fitness behoren zwemmen, hardlopen, bootcamp en yoga ook tot de mogelijkheden.

 Ga naar https://bedrijfsfitnessonline.nl/nl/kncb om de mogelijkheden te bekijken. Je kunt je aanmelden via het tabblad aanmelden bovenaan de KNCB ledenpagina of via de button Meld je nu aan! Gebruik jouw KNCB lidnummer als referentienummer om met korting te kunnen sporten. Jouw KNCB lidnummer kun je opvragen bij de secretaris van jouw vereniging. Sport je al bij één van de sportlocaties? Meld je dan aan als bestaand lid en je abonnement wordt dan overgezet naar het kortingstarief.

 Voordelen BedrijfsFitnessOnline:

•             Sportlocaties door héél Nederland

•             Fit worden en fit blijven

•             Vrienden, familie en/of kennissen krijgen dezelfde korting

•             Korting op het particuliere tarief

•             Naast fitness ook zwemmen, hardlopen en bootcamp mogelijk

•             Uiteenlopend in prijsklasse en voorzieningen