Op de Nieuwjaarsreceptie van de SV Kampong is Floris Jansen tot erelid benoemd. Floris was al Lid van Verdienste van Kampong cricket, maar nu dus deze welverdiende benoeming binnen de Federatie. Een prachtige erkenning voor alles wat Floris al decennialang doet voor de club, zowel voor Kampong Cricket als voor Kampong als geheel. De voordracht van Floris vanuit het cricketbestuur werd door zowel het federatiebestuur als de bestaande Ereleden en de Erevoorzitter van harte ondersteund.
Floris gefeliciteerd!

* * * * * *

At the New Year’s reception of SV Kampong, Floris Jansen was appointed Honorary Member. Floris was already ‘Lid van Verdienste’ of Kampong cricket, but now received this well-deserved title within the Federation.

This is a fantastic recognition for everything Floris has done for the club for decades, both for Kampong Cricket and Kampong in general. The nomination of Floris by the cricket board was warmly supported by the Federation board, as well as by the existing Honorary Members and the Honorary President.
Congratulations Floris!