Beste cricketers,

Het is mij een genoegen jullie te kunnen mededelen dat we komend seizoen in aanvulling op de inzet van clubcoach Usman Malik twee jonge spelers uit Nieuw-Zeeland aan boord hebben bij Kampong.

Teja Nidamanuru (M / 24 jaar) is een right-hand batsman en right-arm offbreak bowler. Hij maakte zijn Twenty20 debuut voor Auckland in de 2017–18 Super Smash in december 2017, gevolgd door de 2018–19 Ford Trophy. Teja zal in 2019 ons eerste team versterken, helpen met coaching van jeugd en volwassenen en bij het onderhoud van het graswicket.

Tayla Hollis (V / 19 jaar) is een medium right-arm bowler. Zij speelt sinds haar 13e bij de Nieuw-Zeelandse Pirates Cricket Club, nu in de Senior A men’s competitie. Ook speelde ze voor het Poverty Bay District Women’s  XI. Tayla zal in 2019 deel uitmaken van ons damesteam en helpen met de coaching van dames en jeugd.

Namens het bestuur van SV Kampong Cricket alvast een hartelijk welkom aan Teja en Tayla!

Ulrich Oron, voorzitter