Ondanks goede tegenstand van Bloemendaal, en in iets mindere mate van MOP – dat komt toch elke keer maar weer helemaal vanuit Vught naar het westen van het land- wisten onze U15-mannen afgelopen zondag in sporthal de Sportcampus in Utrecht net als vorige week drie keer te winnen in het Flamingo Indoortoernooi.

Het verschil in de eerste wedstrijd tegen onze Vughtse vrienden was 36 runs: MOP 48/6 – Kampong 84/1.

De tweede wedstrijd was iets spannender, omdat Bloemendaal een goede tegenstander bleek te zijn. Toch won onze U15 met 24 runs doordat het geen enkel wicket verloor. Bloemendaal 75/6 en Kampong 99/0!

In de tweede ontmoeting met MOP waren de twee teams beter aan elkaar gewaagd. Er waren twee opvallende prestaties waardoor Kampong de zege naar zich toetrok: Owais pakte een hattrick door een caught behind en twee helemaal door hemzelf gebowlde wickets. Kampong verloor meer wickets dan ze gewend waren (5), maar Dhruv hield stand en won de wedstrijd door de wedstrijd rustig en verstandig uit te batten: MOP 68/6, Kampong 89/5.

De U15 gaat ongeslagen aan kop met 16 punten uit al zijn acht wedstrijden in poule B van de U15-indoorcompetitie. Daarmee zal de ploeg zich ongetwijfeld voor de finaledag hebben geplaatst, want de overige teams kunnen Kampong U15 natuurlijk nooit meer inhalen. De U15 is komend weekeinde vrij terwijl de andere drie teams om de tweede plaats strijden.