SV Kampong CC

De indoortrainingen zijn bijna afgelopen en de outdoortrainingen gaan in april van start. Outdoortraining zal niet mogelijk zijn zonder goede voorbereiding van onze velden, oefenkooien, pitches, touwen, sightscreens, covers en opslag loods. Dus kom ons helpen op onze klusdag op zondag 7 april om 11:00 uur! Vele handen maken licht werk en een grote opkomst wordt op prijs gesteld. Er wordt verwacht dat iedereen van de selectie van Heren 1 aanwezig is. Ook jeugdleden, en hun ouders, kunnen komen helpen natuurlijk.

Selectie heren outdoortrainingsschema:
*Heren 1e selectiegroep – vanaf 2 april
Dinsdag en donderdag van 18.30 tot 20.30 uur

*Algemene groep (Heren lagere teams, Zami, Dames) – vanaf 3 april
Woensdag en vrijdag van 18.30 tot 20.30 uur

Later in het seizoen wanneer het langer licht blijft, kunnen wij om 18:30 beginnen en tot 21:00 door trainen.

Denkt u  om het verzetten van de klok naar de zomertijd komend weekend 30/31 maart.
Het is VOORjaar, dus de klok gaat een uur VOORuit!