Beste leden,

Het bestuur is op zoek naar enthousiaste leden die het bestuur zouden willen versterken. Vooral de penningmeester heeft er al meer dan 2 bestuurstermijnen op zitten. De voorzitter en secretaris zitten aan het eind van hun 1e termijn.
Als het seizoen weer is begonnen zullen we u persoonlijk kunnen benaderen, maar u mag natuurlijk ook eerder contact opnemen met een van ons.

Ulrich Oron, voorzitter – 06-50872697

* * *

Dear members,

The board is looking for enthusiastic members who would like to strengthen the board. The treasurer in particular, has already had more than 2 terms of office. The chairman and secretary are at the end of their 1st term.
As from the start of the season we will be able to approach you personally, but you can of course also contact one of us earlier.

Ulrich Oron, chairman – 06-50872697