Wat een mooie opkomst was er op zondag 7 april bij de klusdag: maar liefst 22 mensen, inclusief enkele jeugdleden en dames en nieuwe leden , sloofden zich urenlang uit om vooral de kooien en de covers en sight screens in orde te brengen voor het nieuwe seizoen.

Rohit zwoegde achter de borstelmachine met een ongekend prachtig resultaat: superschone matten in de kooien, waarbij ook alle bladeren, steentjes, takjes en begroeiing langs de randen werden weggehaald. De blauwe covers zitten in elkaar, de netten van de rijdende covers werden vastgezet met een elastische draad (de tie-wraps gingen telkens kapot) en de zeilen werden uitgelegd en droog opgeborgen op een rij pallets naast het elektronische scorebord: pfff, zwaar en veel werk, maar het zag er allemaal fantastisch uit na afloop. Ook werd er werk verricht bij de graswickets o.l.v. Mark T.

Floris en Lisette verzorgden weer een heerlijke lunch (foto) voor de harde werkers, en eigenlijk waren we toen al vrijwel helemaal klaar. Alleen de sight screens op veld 2 en zo hier en daar wat randjes moeten nog gedaan worden.

Het was zo schoon en mooi dat er meteen mensen, jeugd vooral, driftig stonden te oefenen in de kooien. Volgende keer wel eerst even komen helpen jongens!

De buitentrainingen beginnen komende week. Voor het trainingsschema, zie: (wordt nog op de site gezet).