Het heren 1 hockeyteam van Kampong heeft zich, als landskampioen, opnieuw geplaatst voor de play-offs om de landstitel. Dat betekent dat er op enkele zaterdagen wedstrijden zullen en kunnen zijn. Als Kampong de eerste ronde (halve finales) van de play-offs doorkomt, (15, 18 en 19 mei) volgen er nog meer wedstrijden. Zie het onderstaande schema, en je kunt ook de hockey website van Kampong in de gaten houden voor meer nieuws. Op dit moment is het nog niet duidelijk welke vier ploegen zich hebben geplaatst, dus dat blijft even spannend tot en met de laatste wedstrijd van de hoofdklasse, zondag 12 mei.
Voor deze wedstrijden geldt dat je een kaartje moet kopen om de wedstrijden te kunnen zien. Om de supporters van beide spelende ploegen evenveel kansen op kaarten te geven, is afgesproken de kaartverkoop pas op zondagavond 12 mei starten (ná de laatste competitiewedstrijd).

Kampong Cricket wenst de hockeyers van Kampong succes in hun jacht op een nieuw landskampioenschap!

Het programma van de Play-offs:
Halve Finale
1e wedstrijd: Woensdag 15 mei 20:30 uur (Kampong uit)
2e wedstrijd: Zaterdag 18 mei 16:00 uur (Kampong thuis)
Evt. beslissingswedstrijd: Zondag 19 mei 16:00 uur (Kampong thuis).

Finale (niet zeker of Kampong speelt)
1e wedstrijd: Woensdag 22 mei (Kampong speelt uit of thuis)
2e wedstrijd: Zaterdag 25 mei (Kampong speelt uit of thuis)
Evt. beslissingswedstrijd: Zondag 25 mei (Kampong speelt uit of thuis).