Kampong heren 1 speelt, na een dikke zege in de eerste op HGC, komende zaterdag 18 mei zijn tweede play-off wedstrijd in de halve finales van het landskampioenschap. De wedstrijd begint om 16.00 uur – het zal druk worden! Mochten ze zich voor de finale plaatsen, en is dit tegen Bloemendaal (dat in de 1ste wedstrijd van Amsterdam won), dan speelt Kampong op woensdag 22 mei de eerste wedstrijd weer thuis om 20.30 uur.
Kampong men’s 1st XI plays a play-off semi-final match this Saturday 18 May at 16.00 hrs. It will be busy! If they qualify for the final vs Bloemendaal (quite likely) they’ll play at home again op Wednesday 22 May.

FC Utrecht kwalificeerde zich voor de play-offs om Europees voetbal. Het speelt komende dinsdag 21 mei om 18.30 uur thuis tegen Heracles, nadat het er zaterdag 18/5 al uit tegen heeft gespeeld. Net als afgelopen woensdag zal het wel superdruk worden met parkeren, dus kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar Kampong cricket! De finales, mocht Utrecht van Heracles winnen, zijn op vrijdag 24 en dinsdag 28 mei; wanneer FC Utrecht thuis speelt, hangt af van de tegenstander.
FC Utrecht also qualified for play-offs for European football. They play Heracles at home on Tuesday 21 May at 18:30 hrs. Again: parking near Kampong cricket will be quite problematic!

We houden u op de hoogte! We’ll keep you informed.