In de vierde T20-competitieronde slaagde het damesteam erin een overwinning te boeken. Helaas moest de thuiswedstrijd tegen VCC worden omgezet naar een uitwedstrijd doordat veld 2 bezet werd door de jeugdvoetballertjes van Kampong. Extra jammer, omdat de dames van de 8 wedstrijden er nu maar 3 thuis spelen en 5 uit.

Maar de reis naar Voorburg/Den Haag leverde wel de eerste twee punten van het seizoen op. VCC moest eerst gaan batten en door consistent bowlen en fielden tegen het jonge VCC-team kwamen zij niet verder dan 98 runs. Door een half century van Jolien (57 n.o.), geweldig batten van zowel Lerize (9) als Yolande (16*) bereikte Kampong in de 17e over al de winnende runs. En dat met maar 8 speelsters!!

Doordeweeks op Hemelvaartsdag moest Kampong naar Excelsior; op een nat veld verloor Carmela helaas de toss, en dat was op het niet afgedekte wicket (kunstgras|) van Excelsior beslist een nadeel. Er kon maar van één kant worden gebowld (is weer eens een nieuwe ervaring), en aan de andere kant bleven de ballen zo laag als duikboten. Maar liefst 6 Kampong-speelsters gingen daardoor bowled of lbw: 95/6. 42 daarvan waren extra’s. Op de onregelmatige bowling van Excelsior was het lastig om runs te scoren, al kwam Chantal nog tot 15 runs, nadat ze was teruggeroepen nadat ze eerst was uitgegeven op een no-ball.
De bowling van Kampong zag er veel beter uit en intussen waren het wicket en het veld opgedroogd, waardoor Excelsior het een stuk makkelijker had en het bereikte dan ook in de 18e over de winnende runs. Wickets waren er voor Talya (1-6/3), Ingrid, Joyce en Karlijne, Carmela bowlde subliem met slechts 14 runs tegen in 4 overs maar dat werd jammer genoeg niet beloond met een wicket.