De drie jeugdteams die dit seizoen aan de KNCB-competitie meedoen, beginnen goede prestaties te leveren. Vooral de U17 draait al het hele seizoen lekker; ze gaan ongeslagen op kop in de U17-competitie na overwinningen op Excelsior’20, Quick Haag, VOC en de Amsterdamse combinatie van ACC/VRA/Qui Vive. Die laatste zege was er met 1 (één) run!
Dutch Lion Aryan Dutt, de nieuwste aanwinst bij zowel de U17 als heren 1, sloeg tegen deze laatste tegenstander precies een century en ging toen retired. Gijs Hoffmann timmerde er nog even 45 bij en Kampong eindigde op 210/2. Het werd een superspannend duel, want de Amsterdamse batsmen sloegen ook snel en hard runs; ze kwamen na 30 overs 1 run tekort voor een tie en 2 voor een zege: 209/9. Hoe mooi kan cricket zijn!! Het was maar goed dat Kampong minder extra´s weggaf: 37 om 45 van de Amsterdamse ploeg. Extra´s win matches, en dan is het ook extra fijn als je dus een echt heel leuke cricketwedstrijd hebt gespeeld!