Op 29 juni wordt het jaarlijkse Omnitoernooi van de omnivereniging SV Kampong weer gehouden. Verschillende teams van Kampong-leden en introducées nemen het tegen elkaar op in alle zes sporten van onze mooie omnivereniging. Zoals elk jaar staan op het cricketterrein foodtrucks, kun je lekker chillen, en wordt de avond verzorgd met een band en een DJ. De ultieme sportdag! Zie ook: https://www.kampong.nl/?p=19
‘s Middags is er op het cricket terrein een tapeball toernooi. Een toegankelijke manier van cricket, iedereen kan meedoen! Inschrijven/aanmelden/informatie voor en over het Tapeballtoernooi : vraag aan de bar bij Floris of Noor.

The annual Omni tournament for all SV Kampong members will be held on 29th of June. Several Kampong-teams will compete against each other in all six Kampong sports. Like before there will be food trucks on the cricket grounds, you can chill out, and in the evening a band and a DJ will be present. The ultimate sports day!
See also: https://www.kampong.nl/?p=19
In the afternoon there is a tapeball tournament on the cricket ground. An accessible way of cricket, everyone can participate! Sunscribe for / information on this event: ask Floris or Noor at the bar.