Ondanks goede prestaties van onze twee Kampong-vertegenwoordigers in het KNCB U19-team zijn Aryan en Pierre er niet in geslaagd om zich met de U19 te kwalificeren voor het WK in Zuid-Afrika in 2002.

Na de eerste nederlaag, meteen in de eerste wedstrijd tegen Schotland, toonden Ierland en, in de laatste wedstrijd, ook Jersey zich te sterk voor de Oranje-jongens.

Pierre, die alle wedstrijden speelde, bowlde zeer economisch; hij eindigde op de lijst met beste economy rates als hoogste Nederlands bowler met een e.r. van 3.04. Bekijk hier het overzicht. Ook claimde hij 11 wickets, waarmee hij als vijfde eindigde op de lijst van bowlers met meeste wickets. Aryan kwam in drie wedstrijden uit en ging jammer genoeg een paar keer ongelukkig uit. Wel zorgde hij er samen met Pierre (5 wickets) voor dat Frankrijk voor slechts 60 runs aan de kant zat. Aryan nam in die wedstrijd 4 wickets.

Overzicht uitslagen U19 kwalificatietoernooi

Eindstand