Beste Kampong-leden,

Gisteren kregen wij het trieste bericht dat op 20 september jl. ons erelid Edsel Brandsen is overleden.

Edsel was een Kamponger in hart en nieren. Hij was al vele jaren lid en actief voor Kampong, in het verleden onder andere als teammanager van de Cricket Heren en de laatste jaren vooral als lid van Jeu-de-boules en hartstochtelijk supporter van Kampong Voetbal 1. Meerdere tradities dragen zijn naam, zoals het jaarlijkse “Edsel Brandsen diner”, waarbij spelers en staf van de selectie aan de hand van stellingen discussiëren over de toekomst. En als Kampong 1 thuis won, dan was er het “Edsel Brandsen kratje”, dat hij persoonlijk in de kleedkamer kwam afleveren. De laatste jaren was Edsel ook gastheer op de zondagmiddag, waarbij hij voor heerlijke zelfgemaakte hapjes en vanzelfsprekend ook voor de wijn zorgde. Edsel ging ook vaak mee naar uitwedstrijden en was een graag geziene gast in de bestuurskamers van onze tegenstanders. Hoewel hij geen doorsnee voetbalman was, zorgde zijn innemende persoonlijkheid en zijn kleurrijke verhalen altijd voor een goede sfeer.

Wij gaan Edsel heel erg missen en wensen zijn vrouw Anneke, kinderen, familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

Zodra wij meer informatie hebben over de uitvaart zullen wij dit op deze plek delen.

Namens het bestuur van Kampong Cricket,
Ulrich Oron – voorzitter

(Dit bericht is overgenomen van Kampong Voetbal)