Cricket4KIDS, het nieuwe cricket & beweegprogramma van de KNCB, komt in de herfstvakantie op 22 oktober naar Utrecht! In sporthal ‘Sportcampus’ in Leidsche Rijn vindt dan een evenement plaats waarvoor je je kunt inschrijven.

Cricket4KIDS is er voor kinderen tussen de 6-12 jaar. Je kunt je via de website Cricket4KIDS inschrijven voor deze activiteit, die van 13.30 – 15.30 uur duurt.

Wat is Cricket4KIDS? Lees er hier meer over.
En via dit formulier kun je je inschrijven.

Cricket4KIDS is cool en is er voor iedereen!

——————-

De KNCB is momenteel bezig, en overigens bijna klaar, met de ontwikkeling van Cricket4KIDS. Een (cricket)beweegprogramma voor de jeugd van 6 tot en met 11 jaar gericht op de brede motorische ontwikkeling in deze leeftijdsgroep, maar dan wel ruim overgoten met een ‘cricketsausje’.

Op zaterdag 24 augustus is de lancering van Cricket4KIDS tijdens het NK Tip & Run bij VCC in Voorburg. Rond 12.30 uur zal de lancering plaatsvinden; tegelijkertijd gaat dan ook de speciale website van Crticket4KIDS de lucht in. Er staan video’s op de website die op de velden van Kampong zijn gemaakt met medewerking van speelsters van het Nederlands damesteam, zoals onder meer ons oud-lid Denise Hannema en de huidige captaine van het nationale team Juliët Post van Excelsior’20.

De KNCB staat deze middag tevens met een (Cricket4KIDS) stand op VCC, zodat belangstellenden de producten kunnen zien en informatie kunnen inwinnen. Iedereen is natuurlijk van harte welkom tijdens deze lancering.

Er volgen nog drie thema-bijeenkomsten, waaronder de laatste, op 15 oktober op Kampong.

Nieuws Cricket4KIDS