Beste Kampong Cricket vrienden,

Op zaterdag 2 november is het Quiz Night in het Kampong Cricket Paviljoen. Alle leden zijn van harte welkom om hieraan mee te doen en wij hopen dan ook dat jullie je in groten getale inschrijven! Wij zullen de teams maken voor de avond en het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via de onderstaande link:

Kampong Quiz Night

Deze pub quiz zal onder leiding staan van Mike Farrant.
Schrijf je snel in en tot 2 november!

Dear Kampong Cricket friends,

On Saturday, November 2, a Quiz Night will take place in the Kampong Cricket Pavilion. We would like to invite all members to join and we hope you will register in large numbers! We will make the teams for the evening and the only thing you have to do is sign up:

Kampong Quiz Night

This pub quiz will be led by Mike Farrant.
Sign up quickly and we will see you November 2!

 

Foto / Picture: de winnaars van de eerste Kampong pub quiz ooit in 2016 / winners of the first ever Kampong pub quiz in 2016