Onlangs is oud-eerste elftalspeler van Kampong Cricket (en voetbal) Jan Voermans overleden.
Van zijn broer Frits ontving de cricketafdeling het volgende bericht:

“Jan was speler van zowel Kampong 1 voetbal als Kampong 1 cricket in de zestiger en begin zeventiger jaren.
Jan werd vanaf medio 2017 intensief behandeld met immunotherapie vanwege een ernstige longaandoening tot augustus 2019 ,wat hem tot in dit voorjaar in staat stelde een kwalitatief goed leven te leiden en zijn 75e verjaardag te vieren.
Daarna nam zijn conditie snel af en vorige week werd duidelijk dat verdere behandeling niet aan de orde was en besliste Jan in overleg met zijn naasten dat het ‘genoeg’ was en overleed hij thuis rustig en snel.

Frits sluit het bericht af met dat Jan ‘een prachtige tijd heeft gehad bij Kampong’.
Hij ruste in vrede.