Dutch on top / English below

DONATIES NOG STEEDS WELKOM
CONTRIBUTIONS STILL WELCOME

 

We zijn goed op weg met de Kampong Cricket Campus! Dankzij jullie donaties en twee prachtige bijdragen van zeer gulle, anonieme gevers. Dank je wel. We zijn ruim over de helft van ons streefbedrag heen. Dat betekent dat we de vloer, netten, constructie en het dak van de nieuwe kooien in gang kunnen zetten!

Om langer te kunnen trainen – in de avonduren, in de herfst en het najaar – is goede verlichting van de kooien onmisbaar. Met de huidige funding kunnen we ook daar een bescheiden start mee maken: de bekabeling en de middelste rij lampen. Om de all-weather kooien helemaal af te maken, hebben we nog een paar duizend euro nodig. Graag dus jullie inzet om teamgenoten, familie en vrienden op ons mooie doel te attenderen. En als je zelf nog niet hebt gedoneerd, jouw bijdrage is hard nodig.

Nog even de voordelen op een rij. Als we Fase 1 volledig realiseren, dan hebben we:

  • 50% meer ruimte om te trainen met de uitbreiding van 2 naar 3 oefenstrips
  • Flexibele netten op rails zodat we de kooi in kunnen zetten zoals we willen (grote open ruimte voor fielding en wedstrijdjes of 3 afgescheiden strips)
  • Een dak boven ons hoofd zodat we ook kunnen trainen als het regent
  • LED-verlichting in de kooien zodat we onze trainingsuren kunnen uitbreiden naar het voor- en najaar en zomers langer door kunnen trainen
  • Geen zon meer in je ogen tijdens het bowlen

Draag bij aan onze mooie club via www.supp.to/kampongcricket

_____________________________________________________________________________________________________

Thanks to all your donations and two very generous anonymous contributors Kampong Cricket Campus is coming closer to realization! Thank you. We have now reached more than 50% of our target. That said, we can get started with the floors, nets, construction and roof of our all-weather practice nets.

Good lighting in our new practice nets is essential for extended training hours – during the season and also in spring and autumn. With the current funds we can make a modest start: cables and the middle row of LED lights. We need a few thousand euros more to cover all the lighting and complete phase 1. So please help our beautiful club and share our project with team mates, family and friends. And if you have not yet donated yourself, please do so if you can.

A quick reminder of all the benefits of our all-weather practice nets:

  • 50% more training space with the expansion from 2 to 3 practice strips
  • Flexible nets on rails so can use the area as we wish (as a large open space for fielding and games or as 3 separate pitches)
  • A roof over our heads so we can go training when it’s raining
  • LED lights to extend our training hours during the season and train in spring and autumn
  • No more sun in your eyes when bowling

Please support our great club with your donation on www.supp.to/kampongcricket

Dankjewel / Thank you!