Maltha opent vestiging op Kampong

Op zaterdag 4 juni openen wij van “Maltha studiecoaching Kampong” onze nieuwste vestiging op Sportvereniging Kampong. Overigens zijn wij al enige maanden geleden gestart en diverse leerlingen hebben ons al weten te vinden. U kunt ons vinden boven het hockeykantoor aan de achterzijde van het huidige clubhuis. Ook in het nieuwe clubhuis krijgen we straks een heel mooi plekje.

Alle leden, ouders en kinderen van de Kampong-familie zijn van harte uitgenodigd voor een rondleiding en een hapje en drankje op onze nieuwe vestiging. Ook zijn er voor zowel kinderen als ouders een paar schitterende prijzen te winnen.

Na ruim 29 jaar sponsor te zijn bij SV Kampong heeft Maltha studiecoaching dan nu ook op het landgoed zelf een vestiging en dit alles in het kader van een duurzame vereniging. Sportvereniging Kampong doet er immers alles aan om een community te creëren voor zijn leden. En daar sluit Maltha studiecoaching Kampong zich graag bij aan.

Op 4 juni om 12:00 uur zullen de voorzitters van alle Kampong-verenigingen onze nieuwe vestiging feestelijk openen en er zijn de gehele dag diverse prijzen te winnen, waaronder een luxe vakantie aan de Côte d’Azur. Ook zijn er voor iedereen lekkere hapjes en een heerlijke bubbel. U bent van harte welkom op deze feestelijke opening, maar ook daarna staan we graag voor u klaar.

Mocht u op 4 juni verhinderd zijn, maar wilt u wel meer informatie over onze diensten? Dan kunt u altijd contact opnemen via ons secretariaat op 030-2293579. Of u loopt binnenkort even binnen bij onze nieuwe vestiging op Sportvereniging Kampong.

SV KAMPONG FEDERATIE WEBSITE

#CRICKETNL

   

 

 

 

 

Banner

 

 

 

 

 

site: IanusWeb