Zomaar wat doordeweeks cricket

Het is nooit stil bij Kampong Cricket. SGS onderlinge wedstrijden, trainingen Nederlands dames en de Lionesses U17 en U15-teams, bedrijfscricket van Cap Gemini, en dan ook deze week nog een zomaar geregeld Twenty20 potje op de woensdagavond, én een officiële competitiewedstrijd van de U13B tegen Sparta/Olympia. Het blijft een gezellige cricketboel op Kampong met alles en iedereen door elkaar; leeftijd, achtergrond, taal, man of vrouw, dik of dun, het maakt op Kampong allemaal helemaal níets uit! Hoe mooi is dat. En we zijn pas -of al?- halverwege het seizoen.

Voor de jeugd zit het er alweer bijna op, want de vakantie komt eraan. Komend weekeinde nog wedstrijden, en dan zijn er nog finalewedstrijden in augustus.

Lees hier de verslagen van de jeugdwedstrijden van zaterdag 1 juli.

De Kampong U13B trad donderdagavond in het strijdperk tegen de combinatie Sparta/Olympia, dat zo sportief was om doordeweeks naar Kampong te komen in plaats van komende zaterdag. Dan is de vakantie in Midden-Nederland begonnen en beide teams kampten dan al met een tekort aan spelers. De bezoekers hadden eind mei nog dik gewonnen van Kampong, maar de rollen waren nu omgedraaid. Kampong bowlde de bezoekers uit voor 48, en openers Ashmit en Samir overtroffen dit totaal samen nog net op tijd voor onweer en regen arriveerde. Wat een topprestatie! Het was een genot om deze twee jonge jongens (10-11 jaar) te zien batten met gedurfde short singles en prachtig getimede vieren - zelfs bijna een zes! Exacte cijfers weet uw correspondente niet, maar dat maakt niet uit, het was een mooie teamprestatie.

De avond ervoor speelde een aantal spelers van de lagere herenteams, zami en de dames een  zonnige Twenty20 op veld 3, waarbij onder andere Chantal Meier enkele mooie wickets claimde van de heren (foto onder).

 

 

SV KAMPONG FEDERATIE WEBSITE

#CRICKETNL

   

 

 

 

 

Banner

 

 

 

 

 

site: IanusWeb