Peter Cantrell KNCB cricketheld

Bij het KNCB Crcicket Gala worden jaarlijks nieuwe crickethelden toegevoegd aan de NL Cricket 'Hall of fame'. Dit keer was het naast oud-international Ernst Vriens (HCC) en VRA-speelster en oud-international Caroline Salomons 'onze' Peter Cantrell die werd gekozen voor de Galerij der crickethelden. Hieronder de tekst van de reden van zijn verkiezing:

"Cantrell speelde jarenlang voor Kampong, waarmee hij diverse keren landskampioen werd. Voor die tijd was de Queenslander lid van de Australische selectie, en maakte hij ooit zijn opwachting in deze ploeg tijdens een test match in Brisbane, waar hij twee prachtige vangen vasthield in de gully. Na zijn spelersloopbaan was hij tevens coach van zowel het Nederlands heren- als damesteam". 

Bij Kampong is Peter allang een held natuurlijk: niet alleen vanwege zijn spelersloopbaan bij de club, maar ook omdat hij nog steeds bij de vereniging is betrokken. Als graswicket-onderhoudsman en nog steeds als jeugdtrainer. Kampong is gezegend met iemand als Peter!

SV KAMPONG FEDERATIE WEBSITE

#CRICKETNL

   

 

 

 

 

Banner

 

 

 

 

 

site: IanusWeb