Scoorster Noor schreef een vlot en mooi verslag van de tweede zege van heren 1!

Zaterdag 11 mei 2019, Punjab 1 staat op de planning.
Punjab 1 is nieuw in de competitie en komt vanuit de Topklasse, een wedstrijd waar we zeker onze kansen zien maar ook weten dat het een moeilijke en zware wedstrijd zal worden, om de overwinning mee terug te nemen naar Kampong.

De toss wordt gewonnen door Kampong en er wordt besloten om eerst te gaan bowlen. Het eerste wicket valt al snel: Alex Roy bowlt Z. Azad uit, maar daarna gaat het  hard. Myburgh en Vandiar maken binnen 10 overs een totaal van 86 runs. Er wordt besloten om Teja Nidamanuru te laten bowlen en al snel wordt het partnership verbroken, Myburg(48) wordt gevangen door Kertan Nana. De energie komt terug in het veld en er wordt een stuk beter gebowld en gefield. Kort erna gaat Vandiar(46) uit, een goede vang van Adriaan Verbeek op het bowlen van Teja. Vanaf dit moment vallen de wickets snel en is Punjab 149 all out na 32.1 overs. T. Nidamanuru 4-34/10, Usman Malik 2-54/10, Alex Roy 1-35/6,  Saurabh Zalpuri 2-24/6.1

Een laag totaal, dat nog wel gemaakt moet worden. De batting wordt geopend door Aryan Dutt, samen met Chris Steyn. De twee beginnen sterk en run voor run komt de overwinning dichterbij. Helaas gaat Chris (28) gevangen en komt Teja in. Hij kent een goede start met een aantal vieren en een zes, en brengt het totaal op 86 runs na 17 overs, waarna hij ||(20) gestumpt wordt op het bowlen van oud-Hercules-speler Ashan Bamunusinghe. Usman (FOTO) komt in, maar kort daarop gaat Aryan (38) gevangen. Hij speelde (15 jaar pas) een uitstekende innings. Adriaan (27*) maakt het daarop samen met Usman (29*) af en na 36 overs heeft Kampong het winnende totaal van 151 gehaald. En dat betekent dat de 2 punten mee terug gaan naar Kampong.
In deze wedstrijd speelden: Usman Malik, Teja Nidamanuru, Adriaan Verbeek, Kertan Nana, Pierre Jacod, Aryan Dutt, Saurabh Zalpuri, S. Abhyankar, Sean Trouw, Alex Roy, Chris Steyn.