Als je afgelopen dinsdagavond het Charles Verheijen Paviljoen was binnengestapt, had je serieuze blikken gezien, veel applaus gehoord en een positieve sfeer geproefd. Het was de Algemene Ledenvergadering van Kampong Cricket. Terwijl we uitkijken naar de officiële notulen, lees je hier alvast een sfeerbeeld van de avond.

Hoezo serieuze gezichten?

We hadden serieuze zaken te bespreken.

De impact van corona op ons seizoen en onze club bijvoorbeeld. Die is logischerwijs groot. Maar met veel werk op de achtergrond, een hoop creativiteit en energie van alle leden in de club, staat Kampong Cricket er goed voor. Ook financieel.

Afgaand op het procentuele aandeel van het aantal met cijfers gevulde pagina’s op het geheel aan documentatie voor de vergadering én de nogal zuinige lettergrootte van de getoonde budget-Excel, zijn financiën ook een serieuze zaak. Geen vragen uit de zaal. Kascommissie blij. Goed gedaan door onze penningmeester.

Waarom dat applaus?

We hadden een aantal mensen te bedanken voor hun inzet voor de club.

Sander voor 6 jaar penningmeesterschap en zijn benoeming tot Lid van Verdienste. Floris voor zijn stuwende kracht in het Kampong Cricket Campus project en zijn prestatie om in dit corona-jaar de sponsorinkomsten te verhogen. Dirk voor al zijn jaren als secretaris en rol in de ontwikkeling van de club. Mark en Marc voor hun ongelofelijke inzet om onze pitches voor te bereiden en te onderhouden. Abhinav voor de opzet van de Kampong Premier League. Gerhard voor onze eigen Kampong Cricket app – Heb je ‘m al? Niet? Even downloaden dan. En veel dank uiteraard aan Ulrich die de boel mooi bij elkaar houdt en leidt.

En ook een aantal mensen aan te moedigen voor de komende periode.   

Ashwani als nieuw bestuurslid met de portefeuille Jeugd. Guido als nieuw bestuurslid voor Communicatie. Chantal als nieuwe secretaris van het bestuur. Eelko als nieuwe penningmeester van het bestuur. Gerhard als onze nieuwe wedstrijdsecretaris. Go go go!

En jij als onze nieuwe…… Zonder gein, de club kan nog wel wat hulp gebruiken. Kijk hoe je kunt bijdragen en laat het weten aan iemand in het bestuur.

Vanwaar de positieve sfeer?

Er is veel energie en enthousiasme op Kampong Cricket. We hebben veel nieuwe leden mogen verwelkomen. De opkomsten op trainingen zijn hoog, het is druk. Usman zorgt daar voor veel energie. En we hebben KPL! Bijna iedereen in de club betrokken, prachtige logo’s, lelijke shirts, boeiende wedstrijden en de nodige onderlinge competitie.

Laten we dat vasthouden!

Een hamerslag. Het einde van een korte en krachtige ALV.