Beste cricketers,

Na mijn bericht dat ik het voorzitterschap per 31 december 2020 zou beëindigen, is er goed nieuws te melden over de opvolging.

Kandidaat voorzitter
Ik ben blij te kunnen mededelen dat Guido Cramer bereid is het voorzitterschap van mij over te nemen. Uiteraard is het aan de ALV om dit te bekrachtigen, maar ik hoop van harte dat jullie allen Guido zullen verwelkomen als nieuwe voorzitter!

Kandidaat penningmeester
Met het inspringen van Eelko Stembord werd de continuïteit van het penningmeesterschap geborgd toen Sander Wubben wilde terugtreden. Ook hier staat er nu iemand klaar om die rol voor de komende jaren van Eelko over te nemen: Hans Haanappel. Ook voor Hans hoop ik op een hartelijke ontvangst in de ALV. Eelko zal nog enige tijd in het bestuur blijven.

ALV
Met het bovenstaande willen we zeker geen voorschot nemen op een besluit van de ALV.  Maar de continuïteit van het bestuur van onze club is zo belangrijk, zeker in deze tijden van groei van onze club, zeker in tijden van crisis in het land. Formeel mogen leden zich in dit stadium nog kandidaat stellen voor het voorzitterschap en het penningmeesterschap. Dit kunt u bij mijn aangeven. Maar, het bleek de afgelopen jaren niet eenvoudig om het bestuur op de sterkte te krijgen en ik heb diep respect voor mensen die de handen uit de mouwen willen steken voor de club.

Met de coronacrisis dachten we vroeg in het voorjaar in de gelegenheid te zijn om een fysieke ALV te houden. De Brexit heeft echter helaas niet de import van een ongewenst product weten te voorkomen, dus we zitten nog wel wat langer vast aan enige vorm van lockdown.

We zullen nu toch overgaan tot een online ALV. De datum en de logistiek daarvan zullen we binnenkort kenbaar maken.

Met een hartelijke groet,

Ulrich Oron
Voorzitter a.i. SV Kampong Cricket