Zondagavond 27 november is, in het bijzijn van zijn familie, Willem F. Cornelis, Erevoorzitter van Kampong,  op 84-jarige leeftijd overleden. Willem was een markante persoonlijkheid, groot visionair en grondlegger van de Kampong omni vereniging.

Willem had een enorm blauw hart en hij was tot het laatste moment zeer betrokken bij alle sporten op Kampong. Kampong was ook zijn familie. In zijn bestuurlijke leven bij Kampong was Willem duidelijk en actief op alle vlakken. Hij realiseerde meer sporten, velden en het vorige clubhuis. Na zijn bestuurlijke periode bleef hij een graag geziene gast die onopvallend en immer opbouwend mee richting gaf.

Ook landelijk was Willem graag gezien in de sportwereld en met name bij alles wat met hockey te maken had. Zijn overlijden zal voor veel mensen een groot gemis zijn.

Wij zullen Willem langs het cricketveld missen en wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe.

Op de website van de federatie kijken Dick van Boven en Arnaud Naeff in een memoriam terug op hun markante vriend.