Namens iedereen van Kampong Cricket Club willen we Max en Scott feliciteren met hun selectie voor Nederland in de T20 Wereldbeker 2024 in de West-Indiƫ en de VS! We zijn ontzettend trots en wensen jullie heel veel succes. Breng onvergetelijke herinneringen en overwinningen mee naar huis!

Wedstrijdschema:

  • 4-6-2024 vs. Nepal in Dallas at 5:30 PM CET
  • 8-6-2024 vs. South Africa in New York at 4:30 PM CET**
  • 13-6-2024 vs. Bangladesh in St. Vincent at 4:30 PM CET
  • 16-6-2024 vs. Sri Lanka in St. Lucia at 2:30 AM CET

**Op zaterdag 8 juni neemt het Nederlandse team het om 16:30 uur op tegen Zuid-Afrika. Om onze steun te tonen aan de mannen in het oranje – of het groen en goud als dat je voorkeur heeft – willen we een ‘bring-and-braai’ organiseren bij de club! Jullie zijn allemaal uitgenodigd, samen met jullie families, om vanaf 15:30 uur bij ons aan te sluiten om de wedstrijd te kijken en te genieten van de geweldige sfeer bij Kampong. Neem wat vlees, salades, broodjes, sauzen, enzovoort mee dat je lekker vindt, en wij zorgen ervoor dat de grills heet zijn. Houtskool en briketten zijn ook welkom! We hopen jullie allemaal daar te zien!