Bondscoach van het nationale dames team Sean Trouw heeft de selectie bekendgemaakt voor het ICC WK Twenty20 kwalificatietoernooi dat in juli in Nederland wordt gespeeld. Eén van de speelsters is onze Jolien van Vliet; die na pas 4 jaar cricket deze geweldige prestatie heeft geleverd.

Jolien heeft de afgelopen jaren haar hele ziel en zaligheid in het cricket gelegd, naast haar hockeycarrière bij Kampong, met dit resultaat. De hele club kan enorm trots op haar zijn! Gefeliciteerd Jolien! Ook oud-Kampong speelster Denise Hannema, nu uitkomend voor Excelsior’20 in haar woonplaats Schiedam, zit bij de selectie. (zie foto onder)

De kwalificatiewedstrijden worden op VRA en Kampong afgewerkt, met de finaledag op Kampong op zaterdag 14 juli. Hopelijk weet Nederland zich bij de laatste vier, die dan op Kampong ‘s ochtends eerst de halve finales spelen, te kwalificeren. De finale is om 16.00 uur ‘s middags.

Lees het bericht op de KNCB site