Een Kampong-team met bijna 400 jaar cricket-ervaring en Kampong-crickethistorie neemt het komende woensdag om 13.00 uur op tegen onze goede vrienden de ‘Economists’ uit de UK. Hun frequente bezoeken aan Kampong vinden altijd plaats in een mooie cricketsfeer.

Captain Jeroen van Wolferen (Wolfy): “Soms lukt het om een zodanige samenstelling te krijgen voor een wedstrijd van Kampong dat je echt mag spreken van een team met clublegendes. En dan hebben we het niet over een Joost de Boer, maar clubiconen die ongeveer het hele railnetwerk van Europa aan sporen verdiend hebben op Kampong, daarbij ongeveer 392 jaar (afgerond) aan cricketervaring met zich meebrengend. De run op de kaarten door de horden toeschouwers die dit prachtige affiche niet willen missen was dan ook heel bits en het is een sell-out, wel zijn enige kaarten gereserveerd in de family-stand voor als jullie nog wat toeschouwers mee willen nemen”.

De Kampong Legends XI bestaat uit:
1: Tammo Wallinga
2: Gertjan Wallinga
3: Ben Beltman
4: Ingrid van der Elst
5: Mark Twenlow
6: Jeroen van Wolferen
7: Ross Harmer
8: Willem Boshuis
9: Roland Hoffmann
10: Gijs Hoffmann
11: Dirk Benade (als het mag van zijn baas)
Aangezien de Economists door late blessures met 10 man afreizen zijn er 12 nodig, dus ook onze Nieuw-Zeelandse aanwinsten Tayla en Teja worden nog benaderd om mee te doen. Die hebben momenteel weinig motivatie nodig om tegen Engelsen te spelen, dus alle seinen staan op groen voor een mooie dag – op het graswicket!