Kampong Cricket is genomineerd voor Club van het Jaar 2021! Trots op de veerkracht die onze club het afgelopen jaar heeft laten zien, hebben we Kampong Cricket ingeschreven voor de Club van het Jaar verkiezing, georganiseerd door Rabo ClubSupport. De eerste stap is gezet, we zijn genomineerd. Nu hebben we je stem nodig!

De Club van het Jaar verkiezing viert en waardeert sport- en cultuurclubs in Nederland voor de belangrijke rol die ze spelen in de samenleving. Dit jaar gaat de verkiezing over de veerkracht en creativiteit die clubs hebben laten in moeilijke tijden.

En veerkracht hebben we laten zien. Het initiatief en succes van de Kampong Premier League, de eerste Kampong test match ooit, de groei van ons ledenaantal (+25% in 2020) en de in gebruik name van onze overdekte trainingsfaciliteiten die we hebben kunnen realiseren met een grote bijdrage van onze eigen leden. Misschien wel belangrijker: samen hebben we van 2020 een heel bijzonder seizoen gemaakt met een extra boost voor de sfeer op de club en de betrokkenheid van alle leden.

De leden en vrijwilligers van Kampong Cricket verdienen de erkenning en de waardering voor alle tijd, energie en liefde die we gezamenlijk in de club stoppen. Graag dus een minuut van je tijd om te stemmen via onderstaande link. Stemmen kan tot 24 mei.

https://www.clubvanhetjaar.nl/-sportclub-utrecht-4

Nadat je via de link hebt gestemd moet je je stem bevestigen. Houd dus je e-mail (en eventueel spam) in de gaten. 

We hebben minimaal 50 stemmen nodig om kans te maken op de titel (en de prijzen en promotie daarmee gepaard gaat) in de gemeente en de provincie Utrecht. Aarzel vooral niet om de link ook te delen met familie en vrienden en onze inzending zo nog sterker te maken.

Dank je wel!