We zitten alweer in augustus en het einde van het seizoen nadert. Gelukkig hebben we nog een paar (belangrijke) cricketweekenden voor de boeg. En we hebben al wat te vieren!

Afgelopen zondag won Kampong 1 overtuigend bij en tegen Bloemendaal in de ‘elimination final’ van de Hoofdklasse. Met die overwinning staat Kampong 1 op zaterdag 26 augustus in de ‘qualifying final’ tegen Quick in Den Haag. De weg naar de finale van de Hoofdklasse en promotie naar de Topklasse ligt helemaal open! Check vanaf 11:00 uur Matchcentre of beter nog: kom naar Quick om onze jongens aan te moedigen!

Kampong 3, bovenaan in 2B, kan  in hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen ACC 4 het kampioenschap en promotie naar de Overgangsklasse bezegelen. Nauwelijks reistijd, want ze spelen thuis. Of volg ons derde vanaf 13:00 uur live via Matchcentre.

Met een overwinning op VOC in Rotterdam afgelopen zaterdag heeft Kampong Cricket ZAMI 2 de titel van poule 3 van de ZAMI competitie binnengehaald. Gefeliciteerd mannen!

Onze ZOMI’s zijn ondertussen hard op weg naar het kampioenschap van ZOMI poule 2. Na winst op MOP afgelopen zondag en nog een paar wedstrijden te spelen kan het bijna niet meer misgaan voor onze ZOMI’s!

10 uit 10 voor onze U15 in het seizoen! Met overtuiging hebben zij een plek in de halve finales geboekt, thuis tegen VCC. Knap werk! Vroeg uit de veren om hun wedstrijd te zien. Zondag 27 augustus om 9:00 uur.