Jolien is onderdeel van het Nederlands vrouwen selectie dat van 19 april tot en met 7 mei in Abu Dhabi het kwalificatietoernooi voor de ICC Women’s T20 World Cup met Nederland speelt. Nederland heeft zich hiervoor geplaatst door in september 2023 samen met Schotland in de top-2 te eindigen in de Europese Qualifier.

Aan het toernooi doen tien teams mee: Ierland, Nederland, Oeganda, Schotland, Sri Lanka, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Vanuatu, Zimbabwe. Alleen de twee finalisten plaatsen zich voor de T20 World Cup die in september en oktober 2024 in Bangladesh zal worden gehouden.

Als voorbereiding op de ICC Women’s T20 World Cup Qualifier speelt het Nederlandse vrouwenteam in april drie warm-up games in Abu Dhabi. Tegenstanders zijn Schotland, de Verenigde Staten en de Verenigde Arabische Emiraten.

Namens Kampong Cricket wensen wij Jolien en het Nederlands vrouwen team heel veel succes!

Voor meer informatie klik hier.