Door een geweldige inzet van het Kampong Cricket-bestuur, vooral van secretaris Dirk, en met hulp van Sean Trouw, onze bondscoach van het nationale damesteam, is er in de winter een wervingsactie geweest om meer dames naar Kampong Cricket te trekken. En dat is gelukt! Van MOP kwam Karlijne, er is een Zuid-Afrikaanse (fanatieke!) speelster bij, Lerize, en Natalia (origineel uit Rusland) speelt ook mee. We hebben er een Nieuw-Zeelandse jongedame, Talya, bij. Ook oud-Quick (Nijmegen) speelster Nicole Zegers heeft zich bij ons aangesloten!

Wat een luxe – in de tweede wedstrijd afgelopen zaterdag op Kampong tegen Groen-Geel, stonden er zelfs 12 dames op het veld van origineel 5 nationaliteiten: Nederlands, Nieuw-Zeelands, Sri Lankaans, Zuid-Afrikaans, Russisch. Hoe leuk is dat!!

Beide wedstrijden onder leiding van nieuwe captaine Carmela gingen weliswaar verloren, maar dat geeft niet. Carmela zelf had tegen G-G mooie cijfers met 1-7/3, inclusief een (wicket?) maiden, Ingrid nam 2 wickets, en Talya maakte geblesseerd en wel toch nog even mooi 26 runs.

Er wordt hard en goed en veel getraind, dus het kan alleen maar beter gaan. Komende zaterdag om 09.30 (!) uur uit tegen Quick Haag. Dat wordt wel even ‘different cook’….Dit keer nog in whites, volgende week in Kampong-blauw!