See English below

Nu de restricties voor buitensport zijn versoepeld, zijn we blij om jullie te kunnen inlichten over het feit dat ook de senioren in actie kunnen komen op onze cricketclub. Afgelopen zaterdag hebben we met een mooie opkomst het seizoen afgetrapt met de klusdag. De velden, screens en touwen zijn er klaar voor. En over een week onze prachtige nieuwe oefenkooien ook.

Dat betekent dat de trainingen voor de senioren deze week starten! Op dinsdag- en donderdagavond traint de selectie, op woensdag- en vrijdagavond de overige teams. Ondertussen is de Technische Commissie druk bezig met de organisatie van onderlinge wedstrijden in verschillende formats. Voor de planning heeft de Technische Commissie inzicht nodig in de beschikbaarheid van alle leden en je voorkeur voor type wedstrijden.

Als je dat nog niet hebt gedaan, graag je beschikbaarheid invullen via het beschikbaarheidsformulier.
En je voorkeuren via deze korte enquete.

Op basis van een eerste inventarisatie, kun je het lange Pinksterweekend (30 mei – 1 juni) alvast in je agenda zetten voor een primeur: een 3-daagse onderlinge! Parallel worden er dat weekend bij voldoende animo ook T20’s en 30-over wedstrijden georganiseerd. Ook daarvoor geldt: vul alsjeblieft z.s.m. het beschikbaarheidsformulier in.

BELANGRIJK: Het is enorm belangrijk om de regels van de overheid en de hygiënemaatregelen te allen tijde te volgen, zowel tijdens trainingen als wedstrijden. We dringen erop aan om de regelgeving en richtlijnen van de KNCB door te lezen, te begrijpen en je er aan te houden.

Tot snel op het veld!


We are happy to inform you we will see outdoor cricket action this season for all age groups. Last Saturday we kicked off the season with the traditional ‘klusdag’. The pitches, sight screens and boundary ropes are ready to go. And next week so will our brand new practice facilities.

Training starts this week! The selection group will train on Tuesday and Thursday evenings, the general group on Wednesday and Friday evenings. In the meantime, the Technical Committee is working hard on organising a variety of intra-club matches. Please fill out the availability sheet and complete a short survey on format preferences so the Technical Committee knows what to plan for.

Availability sheet
Format survey

Based on the initial feedback, you can pencil in the Whitsun long weekend (30 May – 1 June) for the first ever 3-day Kampong  intra-club match! Parallel we will organise  T20’s en T30’s that same weekend, all depending on the number of players. So please fill out the availability sheet as soon as possible.

IMPORTANT NOTE: It is extremely important to follow government recommended and hygienic practices at all times at training  and during matches. We urge you to thoroughly read, understand and adhere to the rules and guidelines from the KNCB.

See you soon at the club!