Het Kampong Cricket Captain’s Dinner vond zaterdag 19 maart plaats in ons paviljoen. Mooi om zoveel leden bij elkaar te zien voor een heel gezellige avond!

Het was even wennen na zo’n lange tijd social distancing. Maar het was snel zoals we het Captain’s Dinner gewend zijn. Met  ouderwets veel speeches, heerlijk eten en drinken en de altijd aanwezige Kampong familie vibe! Ook al waren ze de moeite zeker waard, een integraal verslag van alle speeches gaat wat ver. Een aantal speciale vermeldingen…

Lid van Verdienste
Ulrich Oron heeft tijdens de voorjaars-ALV van vorig jaar zijn voorzitterschap van Kampong Cricket overgedragen. Met bijna 4 jaar van toewijding, heeft Ulrich een heel belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de club. Heel veel dank namens de hele club voor zijn tijd, inzet en verantwoordelijkheid. Zoals al aangekondigd tijdens de ALV vorig jaar, heeft het bestuur die paar woorden – dank je wel – officieel kracht bijgezet met de benoeming van Ulrich tot Lid van Verdienste van Kampong Cricket. Tijdens het Captain’s Dinner eindelijk in levende lijve, ontving Ulrich de munt die hoort bij zijn benoeming. Van harte gefeliciteerd, Ulrich.

Honors boards
De honors boards zijn er voor centuries en five-wicket hauls op ons hoofdveld Geen centuries op dát veld in 2021, maar er is een man die voor Kampong 2 zo’n beetje eigenhandig de batters van Olympia naar de kant stuurde. Gefeliciteerd Saurabh Zalpuri voor zijn 8 wickets voor 13 runs, waaronder een hat-trick!

J.G. de Bruin prijs
De J.G. de Bruin prijs gaat naar de beste prestatie in een wedstrijd of over een heel seizoen. Uit de 8 genomineerden gaat de prijs naar Kertan Nana voor een fantastisch seizoen met de bal. Kertan eindigde het seizoen bovenaan de bowlinglijst van de gehele Hoofdklasse met 19 wickets in 8 wedstrijden, een gemiddelde van 9,26 en een economy rate van 3,14. Gefeliciteerd, Kertan!

Vrijwilliger van het jaar
Gelukkig zijn er veel vrijwilligers op Kampong die een groot deel van hun tijd investeren in de club. En dan is het misschien niet even eerlijk om die inzet met elkaar te vergelijken. Dat hebben we toch gedaan. Uit de 4 nominaties gaat de prijs voor vrijwilliger van het jaar naar alle scorers. Op Kampong en bij uitwedstrijden vergezellen zij wekelijks onze teams en spelen een belangrijke, maar soms wat minder zichtbare, rol in het succes. Dank je wel en gefeliciteerd Noor, Claire, Louann, Muneera en Karlijne!

Dank aan iedereen die aanwezig was en heeft bijgedragen aan een heerlijke avond. In hert bijzonder veel dank aan Floris en Lisette voor hun gastvrijheid en heerlijke eten en aan Claire voor haar hulp bij de organisatie van de avond.