De inschrijving voor het Kampong Omnitoernooi is geopend. Zaterdag 1 juli, het enige evenement dat alle Kampong-sporten én sporters bijeen brengt, het allerbelangrijkste toernooi van het jaar. Dit jaar is het thema: Kampong Circus.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het circus binnenkort onze club zal bezoeken! Bereid je voor op een spectaculaire show vol spanning en sensatie. Onze getalenteerde artiesten (dat zijn jullie dus) zullen hun vaardigheden vertonen in een scala aan acts, waaronder cricket, tennis, hockey, voetbal, jeu de boules, squash, acrobatiek, jongleren en meer. Het wordt een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen…

Neem je teamgenoten mee om samen te genieten van deze fantastische ervaring en maak herinneringen die je altijd zult koesteren. Het circus zal slechts voor beperkte tijd op Kampong zijn, dus zorg ervoor dat je je team op tijd inschrijft!

Schrijf je in met een team* (10 personen). Voor lunch, diner en party betaal je €300**.

Meer informatie vind je op https://kampongomni.nl