Wij verwelkomen vanaf volgend seizoen Scott Edwards en Max O’Dowd bij Kampong Cricket! De captain en vice-captain van het Nederlands elftal worden vergezeld door de ervaren Corey Rutgers, coach van Cricket España en commentator voor ECN. Corey zal een flexibele en ondersteunende rol vervullen binnen de club. 

Edwards, O’Dowd en Rutgers verlaten VOC, waar ze een legacy achterlaten.  

De gastvrije sfeer, uitstekende faciliteiten en het potentieel van Kampong Cricket zijn voor hen reden om de overstap te maken. Hun komst versterkt de ambitie van Kampong Cricket om op het hoogste niveau te concurreren.

Scott Edwards: “Ik heb er enorm zin in om komend seizoen onderdeel te worden van Kampong Cricket. De club komt altijd al op mij over als een echte familieclub, trots op hun vriendelijke sfeer en gastvrijheid. De faciliteiten van de club zijn een van de beste in het land en ik kijk ernaar uit om op het veld en daarbuiten mijn bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van de club.” 

Max O’Dowd:“Allereerst wil ik VOC bedanken voor de afgelopen zes jaar. Een geweldige club die een speciaal plekje in mijn hart heeft. Ik heb enorm veel zin om bij Kampong aan de slag te gaan. Na een ontmoeting bij de club een gesprek over de doelen en ambities van de club, was ik direct geïnteresseerd om die visie te helpen verwezenlijken. De faciliteiten, het team, de locatie en de familiesfeer hebben mij naar de club getrokken en ik kan niet wachten om te beginnen aan wat hopelijk een lange en succesvolle reis met Kampong zal worden.” 

Corey Rutgers brengt met zijn coaching expertise die hij heeft opgedaan bij Cricket España een schat aan kennis mee naar de club. Zijn rol zal flexibel zijn, waardoor hij ondersteuning kan bieden waar nodig. Zijn beslissing om zich bij Kampong Cricket aan te sluiten voegt een extra laag ervaring toe aan de club. 

Corey Rutgers: “Allereerst wil ik Kampong Cricket hartelijk danken voor het warme welkom dat we de afgelopen maand hebben gekregen. Ik heb met eigen ogen gezien hoe goed de club wordt gerund. Om deel uit te maken van de groeiende Kampong-familie en een nieuwe uitdaging aan te gaan, kijk ik naar uit. De club heeft grote ambities voor de toekomst en het is fantastisch om daaraan te kunnen bijdragen. Ik waardeer het dat de club mij een flexibele rol biedt terwijl ik mijn coaching- en commentaarcarrière voortzet en ik zal op welke manier dan ook mijn bijdrage leveren als ik in Nederland ben.” 

Wij zijn enorm trots dat Scott, Max en Corey voor Kampong Cricket hebben gekozen. Hun ervaring en kennis van het spel gaan ongetwijfeld bijdragen aan onze ambities om op het hoogste niveau serieus mee te doen én aan de ontwikkeling van al onze leden.  

Welkom bij Kampong Cricket, Scott, Max en Corey!

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Guido Cramer via voorzitter@kampongcc.nl of Eelko Stembord via Eelko.Stembord@gmail.com.