Beste Kampong Cricketers,

Zondag 21 februari vond onze ALV plaats. Een bijzondere ALV. Omdat we niet bij elkaar in het Charles Verheyen paviljoen zaten, maar allemaal achter ons eigen scherm als een verzameling digitale vierkantjes. En een bijzondere ALV vanwege een aantal wisselingen in het bestuur.

Zonder te veel vooruit te lopen op de officiële notulen, wil ik jullie over die wijzigingen alvast bijpraten en verwijzen naar een korte introductie van Hans en mijzelf.

Overdracht penningmeesterschap van Eelko aan Hans
Eelko Stembord is het afgelopen jaar fantastisch ingesprongen als penningmeester van de club. Hij heeft op een imposante wijze de financiële huishouding op een hoger niveau gebracht in een uitdagend Covid-19 jaar. Mede door een strak financieel beleid is veel mogelijk geweest om de club op een hoger niveau te krijgen en diverse investeringen te realiseren waaronder natuurlijk de overdekte kooien. Dank je wel, Eelko!
Eelko heeft zijn penningmeesterschap met goedkeuring van de ALV overgedragen aan Hans Haanappel. Eelko blijft het bestuur ondersteunen als algemeen bestuurslid.

Overdracht voorzitterschap van Ulrich aan Guido
Ulrich Oron heeft na bijna 4 jaar afscheid genomen als voorzitter. 4 jaar waarin in hij heel veel heeft betekend voor Kampong Cricket. We staan er financieel goed voor, we hebben ODI-status, betere graswickets, onze prachtige overdekte kooien en hebben een sterke positie bij de Kampong Federatie en de KNCB. En dan heb ik het nog niet eens over de honour boards, de opslag voor de cricket tassen en de deuren in de overdekte kooien. Die zijn van zijn hand. Alle reden om Ulrich te benoemen als Lid van Verdienste van Kampong Cricket. Dank je wel, Ulrich!
Ulrich heeft de voorzittershamer virtueel aan mij overhandigd, ook met goedkleuring van de ALV.

Introductie Hans en Guido
Een nieuwe penningmeester en een nieuwe voorzitter. Hans en Guido. Voor wie ons nog niet (goed) kent, daarom een korte introductie: https://kampongcc.nl/nl/introductie-guido-hans

Vooruitblik seizoen
Commissies, coaches, vrijwilligers en het bestuur zijn al druk aan de gang met de voorbereidingen van het aanstaande seizoen. Teams zijn ingeschreven voor de competitie, het grasteam heeft de eerste ronde met de lichte roller achter de rug, de trainingsschema’s voor het resterende winterseizoen zijn – uiteraard binnen de corona-beperkingen – uitgewerkt. En de voorbereidingen voor de ODI’s van Nederland tegen Ierland voor de CWC Super League op 2, 4 en 7 juni zijn ook gestart. We bereiden ons voor op een heel mooi seizoen vol cricket. Natuurlijk weten we nu nog niet wat er straks wel en niet mogelijk is. Maar ik ben ervan overtuigd dat we er met z’n allen – ongeacht de omstandigheden – iets moois van maken.

Hopelijk tot snel!

Namens het bestuur,

Guido Cramer
Voorzitter SV Kampong Cricket
voorzitter@kampongcc.nl