Het jaarlijkse Kampong Cricket Captain’s Dinner vond afgelopen zaterdag 10 december plaats in ons Charles Verheyen pavilion. Fijn om met met zoveel leden bij elkaar te zijn voor een mooie avond eten, drinken, uitreikingen, speeches en onze stille veiling. 

Ik licht er een paar dingen uit. 

Kampioenen
Ik had de eer Kampong 2 en Kampong ZAMI 1 hun wel verdiende KNCB kampioenschapsdiploma’s uit te reiken en de Kampong kampioenschapsdubbeltjes  aan elke individuele speler van de kampioenschapsteams. Gefeliciteerd allen!

Honors boards
Op de honors boards voor centuries en five-wicket hauls op ons hoofdveld komen maar liefst 4 nieuwe namen te prijken. Gefeliciteerd Vikram Chaturvedi voor zijn 118 runs uit 103 ballen voor Kampong 2 tegen Den Helder, Amit Das voor zijn 102 not out uit 98 balls voor Kampong 3 tegen Kampong 4, Shashank Kumar voor 8 wickets voor 4 runs in 6.3 overs voor Kampong 2 tegen Bloemendaal en Tushar Sharma voor 5 wickets voor 13 runs uit 4 overs voor Kampong 2 tegen VCC in de finale.

J.G. de Bruin prijs
De J.G. de Bruin prijs is voor de beste individuele prestatie in een wedstrijd of over het gehele seizoen. Uit de 9 nominaties gaat de prijs voor de beste prestatie naar Shashank Kumar voor een fantastisch seizoen met de bal. Met 34 wickets voor Kampong 2, inclusief drie 5-fers (8 voor 4, 6 voor 6 and 6 voor 16) eindigde Shashank bovenaan de bowlinglijst van de gehele Tweede Klasse. Gefeliciteerd Shashank!

Vrijwilliger van het jaar
We zijn dankbaar voor alle vrijwilligers die zich met ziel en zaligheid inzetten voor de club. Ook dit jaar sprongen we weer een aantal vrijwilligers uit. Uit de 3 nominaties, gaat de prijs voor vrijwilliger van het jaar 2022 naar… Sebastian Archbold. Sebastian heeft het hele seizoen de FrogBox onder zin hoede genomen zodat niet alleen alle thuiswedstrijden van het eerste via een livestream te bekijken waren, maar we ook een groot aantal van de wedstrijden van onze andere teams live konden genieten. Dank je wel, Sebastian!

Grote dank aan iedereen die het Captain’s Dinner tot een groot succes heeft gemaakt met een bijzondere vermelding voor Floris en Claire voor de organisatie.

Tot volgend jaar!